Find en billig bogholder her

Det er tidskrævende at bogføre. Gør det du er bedst til og lad en billig bogholder om det kedelige arbejde. Få 3 tilbud på bogføring her.

Hvorfor indhente tilbud?

  • Spar tid

    Du behøver ikke at spilde tid på at finde bogholdere i telefonbogen, og bruge tid på at ringe rundt for at indhente et tilbud. Lad dem komme til dig.

  • Spar penge

    Når vi indhenter tilbud til dig, ved bogholderne at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud. Det giver billigere priser.

  • Det er gratis

    Vi er en gratis formidlingstjeneste. De tilbud du modtager er uforpligtende. Det er op til dig om du vælger en af dem, eller slet ingen.

FÅ TILBUD FRA BL.A.:

Det er nemt og enkelt at anvende

Følg disse 3 trin og modtag dine tilbud – uden besvær!

1. Udfyld formularen, så indhenter vi tilbud til dig

2. Ofte samme dag hører du fra 3 bogholdere

3. Vælg det tilbud du synes bedst om!

Hvorfor er prisen fornuftig?

3 bogholdere byder på din bogføringsopgave. Alle 3 bogholdere konkurrere mod hinanden, og vil derfor forsøge at tilbyde den billigste pris, da det er dig som kunde, der i sidste ende bestemmer hvem af de 3 billige bogholdere der får lov til at udføre din bogføringsopgave. Derfor vil prisen altid være fair.

Bogholdere og revisorer

Er du i tvivl om du har brug for en bogholder, revisor eller ingen af dem? Få et overblik, og find ud af hvilke opgaver en bogholder udfører, hvordan du sikrer dig en revisors kvalitet, inden du hyrer ham, eller om du kan bogføre selv. Læs mere

Det dobbelte Bogholderi

Læs om hvordan du bogføre ved hjælp af Det dobbelte Bogholderi, og vurder om du har mod på at bogføre selv, eller om du vil have en bogholder, så du kan bruge tiden til det du er god til. Læs mere

Bogføring

I Danmark skal alle registrerede virksomheder bogføre (deres bilag). Det vil sige, er du for eksempel selvstændig iværksætter, ejer et interessentskab eller et ApS, skal du huske at bogføre.

Som nystartet vil bogføringen ofte være noget man udarbejde selv, da man dermed undgår udgifterne til en bogholder.

Et bogføringsprogram kan også være en mulighed. Det hjælper dig med at holde samling på bilagende (kontoudtog, fakturaer, mm.).

Bogholderen er et valg man vælger, når du vurdere at din tid er mere værd, når den bliver brugt andetsteds.

Revisoren revidere dit årsregnskab og kan i mange tilfælde også tilbyde dig bogføring. Der kan være fordele forbundet ved samlingen af revisor og bogholder i samme hus. Men tro ikke at revisoren laver din bogføring, det er hans timeløn for høj til. Der vil ofte være bogholdere ansat, for netop at kunne tilbyde en samlet service.

Billig Bogholder i København

Leder du efter en billig bogholder i København eller på Frederiksberg?

Billig Bogholder i Odense

Leder du efter en billig bogholder i Odense?

Billig Bogholder i Århus

Leder du efter en billig bogholder i Århus?

Billig Bogholder i Aalborg

Leder du efter en billig bogholder i Aalborg?

Vores brugere elsker vores service!

Over 10.000 bruger kan ikke tage fejl. Det siger de om os:

Det var hurtigt og god service. Jeg har på kort tid fundet en ny bogholder til min virksomhed. Det kan klart anbefales at bruge jeres service!

Lene C

Søgte om hjælp til bogføring, sparring og kontorhjælp... Fik med det samme 3 tilbud, hvoraf jeg har valgt den ene... Kan kun anbefales!

Ditte Haugaard

Jeg oprettede en forespørgsel og blev ringet op for et par afklarende spørgsmål allerede efter 10 min. Samme dag modtog jeg de første to tilbud, og næste dag det tredje... På baggrund af det hurtige og overskuelige sammenlignings grundlag jeg fik, har jeg nu valgt min nye bogholder... :-)

Jacob Chano Lundby

Gør det du er bedst til og lad en bogholder om det kedelige arbejde